Vegye igénybe szolgáltatásunkat
és spóroljon akár évi
több millió forintot!
Ne fizessen feleslegesen adót!

 

 

Székhelyeink

(Cégünk megfelel a 7/2017. (VI. 1.) IM rendeletnek!)

BODONHELY

A Cégmegoldás.hu Kft. Bodonhelyen a polgármesteri hivatalban található és itt is üzemelteti székhely és telephely szolgáltatói tevékenységét az önkormányzattal együttműködve. Az iparűzési adó 0%!

Székhelyünkről:

Szerződéskötéshez nem szükséges Bodonhelyre látogatnia! Amennyiben meg szeretné nézni székhelyét, ezt megteheti telefonon előre egyeztetett időpontban. Amennyiben székhelyén ügyfeleket kíván fogadni azt előre egyeztetni szükséges.

Bodonhely jól megközelíthető mindenki számára amennyiben ide kíván látogatni.
Távolságok a környező városoktól:

Győr 25 km
Csorna 18 km
Kapuvár 34 km
Pápa 36 km
Mosonmagyaróvár 55 km
Sopron 72 km
Veszprém 91 km
Tatabánya 92 km
Budapest 150 km

A község a Rába partján fekszik, híd köti össze Kisbabottal. Remek üdülési lehetőségeket kínál a település csodálatos természeti környezete. A Rába partján szabad strandon hűsölhetünk, az ártéri erdőkben megfigyelhetjük a színpompás állat és növényvilágot. Aki nem elégszik meg a Rábából kifogható halakkal, a közeli Fábián-tónál is kiélheti horgászszenvedélyét.

A település központjában egymást érik a látnivalók. A katolikus templom helyén a legenda szerint csupán egy őrtorony állt, később egy török katona csodás gyógyulása után építette hozzá a mai templom hajóját. A templom mellett, úgynevezett. képoszlop tetején találjuk a Sarlós Boldogasszony szobrát, amelynek érdekessége, hogy csupán négy létezik belőle az országban. Egy kőhajításnyira található a katolikustól az evangélikus templom.

A faluban szálláslehetőséget kínálnak, de a borokat kedvelők is megkóstolhatják a helyi nedűket. A gyerekek finom fagyit kaphatnak.

9134 Bodonhely Dózsa Gy. u. 47. | Tel.: +36 20 74 555 19 | Email: info@cegmegoldas.hu | Cégjegyzékszám: Cg.08-09-023887 | Adószám: 24069935-2-08